woensdag 21 februari 2018

Tuinontwerp maken in de winter!

Nu er weer een koudegolf uit Siberië onze kant op komt, wordt de aandacht voor de tuin weer minder. Toch zijn de wintermaanden de perfecte tijd om na te denken over de successen en fouten van het voorgaande jaar. Bekijk de tuin eens in vogelvlucht en beoordeel het potentieel ervan. Haal je het beste uit je tuin? Zo niet, ga dan nu aan de slag met het bedenken van wat beter kan. Maak eens, onder het genot van een kop warme chocolademelk met slagroom, een moodboard met ideeën, en probeer die toe te passen in je tuin.

Wil je het echt goed aanpakken en heb je een nieuw tuinontwerp nodig, ook dan is dit de ideale tijd van het jaar. Denk daarbij ook eens aan het laten maken van een 3D tuinontwerp, zo kan je heel goed zien hoe je tuin er straks uit komt te zien.

Als in de winter het tuinontwerp gereed is, dan kan je in de lente gelijk aan de slag. Hoveniers zijn in het voorjaar altijd heel druk. Heb je je plannen al gereed, dan kan je als eerste een afspraak maken, en kunnen planten vroeg de grond in. Zo is de kans op een bloemrijke tuin in de zomer veel groter.

Wil je meer informatie over het laten maken van een (3D) tuinontwerp, neem dan contact met mij op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten