vrijdag 28 februari 2014

KOE(le) handmaaier van Skil met koeienvlekken!

Skil heeft een nieuwe handgrasmaaier op de markt gebracht en ik heb er een in huis! Hieronder een verslagje van mijn ervaring met de grasmaaimachine. Twee van deze handmaaiers kan ik verloten onder mijn lezers, maar daarover straks meer!

De handgrasmaaier van Skil 0721AA ziet er fantastisch hip uit. Hij (of is het zij?) heeft koeienvlekken en is voorzien van 5 zelfslijpende messen.
De handmaaimachine wordt in een doos aangeleverd, en de duwstang moet nog in elkaar gezet worden. Met een schroevendraaier en een steek- of dopsleutel is de duwstang echter vrij vlot gemonteerd. De duwstang is voorzien van een softgrip wat comfortabel aanvoeld.Het afstellen van de maaihoogte vraagt iets meer aandacht, omdat je dat even moet uitproberen. Afhankelijk van hoe lang je het gras wil hebben, kan je met twee vleugelmoeren aan weerszijde van de machine het snijmechanisme eenvoudig hoger of lager instellen.
Om ervoor te zorgen dat de zelfslijpende messen goed langs elkaar lopen moet je met twee afstelschroeven het onderste mes op de juiste positie plaatsen, maar ook dat is snel gebeurd. Even controleren met een papiertje ertussen..... en aan de slag!


De grasmaaier loopt soepel over het gazon en is niet zwaar om te duwen. Hij maait uitstekend en de grassprieten zijn keurig afgesneden. De maaimachine is relatief licht en dat maakt 'm eenvoudig in gebruik en ook om op te ruimen. Een ideale machine voor de tuinier met een klein tot middelgroot gazon.
Kortom, de nieuwe Skil handmaaier is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens leuk om te zien!!


Wil jij ook kans maken op het winnen van zo'n trendy grasmaaier van Skil, like mijn bericht dan op facebook, of schrijf hieronder een reactie dat je kans wil maken op deze grasmaaier. Doe dat vóór 31 maart 2014, want 4 april maakt ik de winnaars bekend. De grasmaaier wordt dan door Skil per post verstuurd. (Deze actie is alleen geldig in Nederland)

Meer informatie over de Skil handmaaier vind je op de site van Skil.

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het een erg leuke grasmaaier, maar ik heb liever een elektrische! misschien kan ik mijn Flymo eens pimpen met een leuke koeienprint.
  Gezellig weekeind,

  hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig ding!
  Deze werken alleen niet in Noorwegen, te veel stenen,keien en rotsen.
  Fijn weekend!!

  Veel liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil graag kans maken op deze grasmaaier voor mijn nieuwe gazonnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste MGeerts, Ik mag je feliciteren. Je hebt de grasmaaier van Skil gewonnen! Wil je zo vriendelijk zijn om mij je adres te mailen, dan zal ik zorgen dat de handmaaier zo spoedig mogelijk jou kant op komt! Gefeliciteerd!

   Verwijderen
  2. Beste MGeerts, Ik heb helaas tot nu toe nog niets van je vernomen. Indien je niet reageert voor 15 mei, zullen we de grasmaaier aan iemand anders verloten. Ik hoop op je reactie!

   Verwijderen
 4. Wauw mooie koe grasmaaier! Ik wil ook graag kans maken op de grasmaaier!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil graag kans maken op deze grasmaaier..I Love It !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is LEUK!!!! Skil is natuurlijk een topmerk en nu ook nog eens design Ik zie mezelf er wel mee rond maaien aankomend zomer Ik vond het erg leuk om de blog te lezen en de foto's waren mooi duidelijk zodat je ook weet wat er echt in de doos zit! Ik ben zeer benieuwd of u het gras er reeds mee hebt gemaaid want ik ben afgelopen maandag al over het gras gegaan (wat een werk weer... maar wel weer genieten van de heerlijke buitenlucht) Ik deel deze actie op facebook natuurlijk even met mijn ubercoole koeie vrienden zodat zij ook een kijkje kunnen nemen op uw pagina.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Daar maak ik graag kans op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor het kleine gazonnetje voor het huis is zo'n handmaaier ideaal, geen gevecht meer met kabels. Ik doe graag mee zodat ik hopelijk met deze, ontzettend leuke, maaier aan de slag kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wouw,dat is een heel mooi grasmachientje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. deze zou ik supergraag hebben, omdat ik sowieso geen wil op elektriciteit, ik wil het zo groen en milieuvriendelijk houden als maar kan, en als er dan nog een leuke print op dat maaiertje staat des te beter!!!

  BeantwoordenVerwijderen