dinsdag 23 september 2014

Haal de natuur in huis!

Stiekem altijd al gedroomd van wonen in een bosrijke omgeving, maar wil je de levendigheid van een stad er niet voor opgeven? De oplossing is heel eenvoudig: breng de natuur naar je toe! Je kunt op verschillende manieren de natuur in huis halen. 

Back to nature

De natuur in huis halen begint bij het kiezen van de juiste materialen. Er zijn vele soorten natuurlijke materialen die je kunt laten terugkomen in je interieur en waar je alle kanten mee op kunt. Met grof materiaal, zoals steigerhout of sloophout, krijgt je interieur een stoere look. Ga voor robuuste houten meubels en woonaccessoires of voor natuurlijke prints, zoals design behang met sloophoutprint van Piet Hein EekLiever een subtiele natuurlijke touch in huis? Kies dan voor materialen als kurk, riet en wol.


Into the woods
Ben je nog steeds aan het bomen over hoe je de natuur in huis kunt halen? Denk dan eens aan… bomen! Met gave prints van bomen of objecten in de vorm van een boomstam waan je jezelf helemaal in het bos. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke boom-muursticker,  een boomstam tafeltje, of gehaakte boomstam kruk
Beestenboel
Nadat het huisje is gevuld met natuurlijke materialen en boompjes, ontbreekt er nog één ding: de beestjes! En nee, dan hebben we het niet over de opgezette dieren die jagers vroeger in hun huis tentoonstelden. Met aaibare stoffen en levensechte fotoprints, zoals de sierkussens van het Deense By Nord creëer je een subtiele, gezellige beestenboel in je interieur. De schattige dierenvriendjes op de muur van Kek Amsterdam zijn vooral erg leuk voor in de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten