maandag 24 september 2012

Slim balkon tafeltje: balKonzept

Stadtbedarf is een Duitse firma die dit praktische balkontafeltje balKonzept verkoopt. Een zeer handig multifuntioneel tafeltje dat weinig ruimte inneemt op een balkon. Het is gemaakt van weerbestendig recyclebaar polyethyleen. In meerdere kleuren leverbaar. Erg leuk!


5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n tafeltje zoek ik nu precies voor mijn balkon. Al moet ik wel zeggen dat ik deze nog aan de prijzige kant vind. Maar ja, het is wel een heel ingenieus tafeltje... Ik twijfel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, wat een super handig tafeltje! Gelukkig worden er steeds meer van dit soort artikelen ontworpen, laatst zag ik ook een soort van plantenbak die je ook op de reling kon plaatsen, dan heb je wél een plantenbak, maar toch ook nog genoeg ruimte om andere dingen neer te zetten. Geniaal dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg handig! Al vraag ik me stiekem wel af hoe vaak je dit nou zal gebruiken, want echt eten lijkt me een beetje krap. Dus nee, ik zou het denk ik niet aanschaffen, zeker niet voor zo'n prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig zo'n ding! maar hoe vaak gebruik je die nou? en waar laat je het als je hem niet gebruikt. Ik zou zeggen: zorg dat je een leuk vloertje hebt en een bijpassend tafeltje wat het hele jaar buiten kan staan.

  BeantwoordenVerwijderen