vrijdag 22 juni 2018

Outdoor pizzaoven van Städler Made

Wat is er nu leuker dan, om met vrienden in de tuin, samen pizza's te bakken. Met deze stoere Outdoor pizzaoven van Städler Made stook je een heerlijk warm vuurtje én maak je de lekkerste pizza's! Bovenin de hout gestookte oven vind je namelijk twee stenen die alle hitte absorberen en het weer terug stralen naar je gerechten.

De buitenoven is heel eenvoudig in gebruik: stapel wat houtblokken onderin de oven en steek deze aan met behulp van wat krantenpapier of aanmaakblokjes. De warme lucht stijgt op en zal vervolgens het bovencompartiment van de outdoor oven verwarmen. Zowel de boven- als onderkant van het compartiment is geïsoleerd met een keramieke steen, waardoor de temperatuur tot maar liefst 400°C kan oplopen. Perfect voor die heerlijk krokant gebakken pizzabodem!

De oven is gemaakt van stevig cortenstaal en zal door weer en wind in de loop van de tijd een mooie roestkleur krijgen. Hierdoor krijgt de haard een robuuste en authentieke look! De oven wordt geleverd in losse delen maar je zet deze heel eenvoudig (en zonder te lassen of schroeven!) in elkaar. De oven is namelijk zo ontworpen dat alles eenvoudig in elkaar klikt en schuift.

Meer info: Outdoor pizzaoven van Städler Made


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten